Jernbanegade 49, 6400 Sønderborg

Synlig investeringsejendom med erhvervslejemål

Centralt placeret erhvervsejendom i Sønderborg centrum - opdelt i 3 erhvervslejemål - udbydes nu til salg som en investeringsejendom! Den er beliggende i det meget trafikeret knudepunkt lige efter Kong Christian X.s Bro, overfor Sct. Marie kirken - hvilket giver ejendommen og dens lejere utrolig meget synlighed!

Ejendommen
Har et samlet erhvervsareal på 2.256 kvm. opført i 1966 delvist i mursten og cementblokke i 2 etager - begge med adgang fra vejen. Ejendommens facade er delvist beklædt med blik og tagdækning af tagpap.
Ejendommen er løbende vedligeholdt og har senest ombygning i 2010, hvor det ene lejemål blev istandsat. Ejendommen er i dag opdelt i 3 erhvervslejemål - beliggende henholdsvis kælder samt i stueplan.

Erhvervslejemål
Kælderen har et samlet areal på ca. 1.055 kvm. adgang og indgang er fra Sankt Jørgens Gade, syd for ejendommen.
Det har tidligere været udlejet til møbelforhandler og er bestående af større regulær lokale med søjler, god loftshøjde, personalefaciliteter i form af køkken og toiletter. Ca. 350 kvm. af lejemålet kan ikke opvarmes - lejemålet anvendes som lager - der er ikke toilet eller køkken i denne enhed.

Stueetagen har et samlet areal på ca. 1.200 kvm. adgang og indgang er fra fortorvet og kirketorvet fra vejen Løkken, nord for ejendommen.

Der er 2 lejemål på henholdsvis 725 kvm. og 476 kvm. Det store lejemål står i dag ledigt - men har tidligere været udlejet til diskotek. Lokalet er indrettet med toiletter men fremstår ellers klar til udvikling.
Det mindre lejemål blev i 2010 istandsat og indrettet til restaurant - fremstår derfor i dag i særdeles god stand - og er indrettet med mange siddepladser, stort industri køkken med ny udsugning, toiletter og kontor.

Grund
Er på 1.681 kvm. og består pimært af bygningsmasse - derudover knap 1 meters udenomsplads rundt om ejendommen - samt en udvendig trappe fra stueetagen til kælderetagen. I kælderetagen er der mulighed for parkering samt aflevering af varer til møbelbutikken

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.